Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Nagy erőkkel keresnek egy párt, akik eltitkolták csecsemőjük születését

Fotó: Unsplash/Hollie Santos
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A manchesteri rendőrség nagy erőkkel keresi azt a házaspárt, akik autójukkal lerobbantak egy autópályán, s ott derült ki, hogy eltitkolták a hatóságok elől csecsemőjük születését.

Az Independent jelentése szerint a rendőrség jelenleg is keresi azt a házaspárt, akik újszülött gyermekükkel együtt felszívódtak az M61-es autópályán Bolton közelében, csütörtök este.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Constance Martent és Mark Gordont gyermekükkel együtt utoljára este fél hét körül látták, amikor autójuk lerobbant az M61-es autópálya négyes csomópontja közelében: a rendőrség úgy tudja, a család biztonságban elhagyta az autópályát, majd egy összekötő híd irányába sétáltak, pár kilométerre Bolton városának központjától.

A rendőrség hangsúlyozta, azért keresik a házaspárt, mert tudomásuk van arról, hogy a gyermek nemrég született, ám azóta sem találkozott egészségügyi szakemberekkel, így az egészsége forog kockán.

Michaela Kerr főfelügyelő, a Greater Manchester-i rendőrség közrendvédelmi osztályának vezetője egy szívhez szóló beszédet intézett a házaspárhoz a baba védelme érdekében:

“Anyaként szeretnék közvetlenül Constance-hoz fordulni: Constance, tudom, hogy ez egy rendkívül nehéz időszak Önnek, és valószínűleg fél, de ígérem, a mi első számú prioritásunk ugyanaz, mint az Öné: hogy biztonságban tudhassuk gyönyörű újszülöttjét. Mint tudja, nagyon fontos, hogy Önt és a babáját is a lehető leghamarabb megvizsgálják az egészségügyi szakemberek, ezért kérem, vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi szolgálattal, vagy menjen be a legközelebbi kórházba, bárhol is legyen az.”