18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

Egy éve bármely család ingyen igénybe veheti az újszülöttkori SMA-szűrést, amely akár életmentő is lehet, hiszen minél előbb megkezdődnek a kezelések, annál jobban lassítható a beteg állapotromlása.

Egy út közben született csecsemő holttestét találták meg egy hajón az olaszországi Lampedusa szigetén végrehajtott mentőakció során.

A kisfiú a Viktor keresztnevet kapta az újszülöttrészleg dolgozóitól.

Az anya bűnösnek vallotta magát emberölés bűntettében.

Az újszülött kislány élettelen testét egy husky találta meg, majd gazdái házának pázsitjára helyezte.

A csecsemőt az amerikai Georgia államban találták meg egy zacskóba csomagolva egy erdőben, miután két tizenéves lány meghallotta a baba sírását.

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást a 15 éves emődi lánnyal szemben, aki egyik este az udvaron megszülte gyermekét, majd az újszülöttet a szomszéd kertjében magára hagyta. A csecsemő életét vesztette.

A manchesteri rendőrség nagy erőkkel keresi azt a házaspárt, akik autójukkal lerobbantak egy autópályán, s ott derült ki, hogy eltitkolták a hatóságok elől csecsemőjük születését.

Az arkansasi rendőrség jelenleg is nyomoz a halálos kimenetelű incidens kapcsán, miután december 14-én egy család kutyája megölte az újszülött kislányt.

Kiderült, hogy egy újszülött is életét vesztette a tragikus autóbalesetben, ami Ebes és Debrecen között történt szombat délután.