Bizonytalan ideig szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron

Fotó: A magyar megfelelővel rendelkező, határon túli állomásnevek feltüntetését múlt hónapban hirdette meg a MÁV. A kettős írásmód bevezetésére fokozatosan kerül sor, amelynek első lépése, hogy a MÁV-START nemzetközi járatainak nyomtatott iránytábláin és a Keleti pályaudvar összesítő kijelzőin mától – szeptember 6-tól pedig a Déli és Nyugati pályaudvarokon is – olvashatók a magyar nyelvű megfelelővel is rendelkező határon túli települések elnevezései. MTVA/Bizományosi: Balaton József
not image

Takács Petra

2021.június.11 - 21:38

A hivatalos tájékoztatás szerint a biztosítóberendezési rendszer leállása miatt bizonytalan ideig szünetel a vonatforgalom a pályaudvaron és a bevezető szakaszon.

A Keleti pályaudvaron leállt a biztosítóberendezési rendszer, emiatt bizonytalan ideig szünetel a vonatforgalom a pályaudvaron és a bevezető szakaszokon. A közlekedés átszervezése folyamatban van – olvasható a MÁVINFORM hivatalos közleményében.

Hatalmas lángokkal égett egy busz az M7-esen

A Budapest-Keleti-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pécs, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely, a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalakon jelentős késésekre lehet számítani – tették hozzá a közlemény részeként.