Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Kamasz fiúk törtek össze lopott Maseratit, egyikük meghalt a balesetben 

Fotó: Unsplash
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. október 3. - 09:12

A 15 éves floridai fiatal belehalt a balesetbe, miután oszlopnak hajtottak egy lopott Maseratival, 16 éves társa kritikus állapotban van, az orvosok szerint nem valószínű, hogy felépül, a harmadik fiatal, aki az autót vezette, várhatóan túléli. 

Egy 15 éves floridai fiatal vasárnap kora reggel meghalt, miután két tinédzser haverjával együtt ellopott egy ezüst színű Maseratit, amellyel azonban balesetet szenvedtek – írja a New York Post

A három barát hajnali fél négy körül lopta el luxus autót, amelyet egy felhajtón hagytak, a kulccsal a gyújtásban, majd nagy sebességgel haladva, bekapcsolt fényszórók nélkül hajtottak, amikor a sofőr elvesztette az irányítást, áthajtott egy járdaszegélyen, majd egy oszlopnak ütközve, felborulva állt meg. 

Mario Bonilla a helyszínen meghalt, míg a 16 éves Malachi Daniels kritikus állapotban került kórházba, és a rendőrség közlése szerint az orvosok arra számítanak, hogy nem fog felépülni. A sofőr, a 15 éves Keondrick Lang szintén kritikus állapotban van, de várhatóan túléli.

A rendőrség közölte, hogy egyik fiatalnak sem volt jogosítványa. 

A rendőrök észlelték, hogy valaki gyorsan hajt egy Maseratival, amikor egy másik incidenst figyeltek helikopterről, a földi hatóságok meg is próbálták állítani őket, azonban a fiatalok elhajtottak. A rendőrök nem vették üldözőbe őket, hanem a helikopterről figyelték a további útjukat. 

A fiatalok nem ismeretlenek a hatóságok előtt, ugyanis a múlt hónapban megállították őket, miután hajnal előtt látták őket egy lakónegyedben sétálni, teljesen feketébe öltözve, eltakart arccal. Igazoltatás után hazaküldték őket, majd értesítették a szülőket. 

A szülőket megrázták a történtek, akik nem észlelték, hogy a fiúk az éjszaka folyamán meglógtak otthonról. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.