Cuki magyar zászlós japán rajongók köszöntek el Hosszú Katinkától

Fotó: Instagram/Hosszú Katinka
not image

Hujber Dávid

2021. július 18. - 18:04

A kép még azelőtt készült, hogy a magyar úszólegenda az olimpiai falu felé vette volna az irányt, ahol nemrég két COVID-fertőzött sportolót regisztráltak.

Japánban is rendkívül komolyan veszik a COVID-ot, és ez Tokióban sincs másképp, ahol az idei évre halasztott nyári olimpiát rendezik. A nyári játékok csak részben lehetnek teljesek, mert ugyan megrendezik a nagy eseményt, nem lehetnek nézők a helyszíneken.

Sajnálatos módon ez volt az egyik ára annak, hogy megrendezzék a világjátékokat, amikben többszörösen érintettek vagyunk, többek között Hosszú Katinka miatt is, aki már korábban megkapta a két oltását.

Az olimpia faluban is nagyon óvatosnak kell lenni, ahol el vannak zárva egymástól a csapatok, bár nemrég így is találtak két fertőzött sportolót, akik nem helyiek voltak, tehát külföldi atlétákról van szó. Reméljük, a magyarokat semmilyen formában nem fogja érinteni a COVID, és mindenki más is egészséges marad.

Ez már Dzsudzsáknak is sok volt, végül nyakon ragadták a Vasas elleni meccsen

Katinka, a háromszoros olimpiai bajnok nemrég hagyta el Koriyamát, hogy az olimpiai falu felé vegye az irányt, A rekorder természetesen Japánban is népszerű, és mindig külön öröm, amikor a japán rajongók fotót kérnek tőle, például magyar zászlókkal a kezükben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.