Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Több piroson át, ittasan menekült egy autós a rendőrök elől Budapesten

Jutalma 520 ezer forint bírság és 64 büntetőpont lett.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint ittasan próbált elmenekülni egy autós a rendőrök elől a XIV. kerületben, közben több piros lámpát és stoptáblát hagyott figyelmen kívül.

A zuglói rendőrök akartak igazoltatni egy autóst 2023. november 11-én éjszaka a Vezér utcában, azonban a sofőr a rendőri jelzésnek nem állt meg. Menekülése közben több piros lámpát és stoptáblát is figyelmen kívül hagyott, végül egy társasház mélygarázsába hajtott be. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ott leparkolta a járművet, és mintha mi sem történt volna, elindult a kijárat felé, de a rendőrök feltartóztatták, majd előállították. A 28 éves férfi beismerte, hogy azért próbált meglépni, mert alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés miatt indítottak ellene büntetőeljárást. Felelnie kell a menekülés közben elkövetett szabálytalanságok miatt is: összesen 520 ezer forint közigazgatási bírságot és 64 büntetőpontot gyűjtött össze, emellett szabálysértési eljárás indult vele szemben, vezetői engedélyét pedig – amelynek orvosi alkalmassági ideje öt éve lejárt – bevonták.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.