Irtózatosan nagy pénzért hozhatja vissza a sztárját a Chelsea a Premier League-ba

Fotó: Twitter/Inter
not image

Hujber Dávid

2021.április.29 - 20:22

Lehetséges, hogy visszatér a Chelsea egykori támadója, aki már a nagy riválisnál is futballozott, majd onnan is távozott.

Romelu Lukaku nagyon fiatalon robbant be a köztudatba, és még mindig 27 esztendős, ami azt jelenti, hogy a korát tekintve most lehet a legjobb formában. Ez az eredményességében is látszik, szépen termel a Seria A-ban.

2011 és 2014 között volt a Chelsea játékosa, ahol nemigazán kapta meg a lehetőséget. Először a West Bromwich Albion, majd az Everton színeiben hívta fel magára a figyelmet, ahol kölcsönben szerepelt. Az Everton végül leigazolta, és egészen 2017-ig a liverpooli klubnál játszott.

Ezt követően jött az újabb nagy lehetőség számára a Manchester Unitednél, ahol szintén nagy sztár lett, de egy bizonyos ponton megtört a karrierje, és úgy döntött, hogy távozik. 2019-ig játszott a „Vörös Ördögök” színeiben, még mielőtt az Inter Milan játékosa lett volna.

A The Sun arról ír, hogy a Chelsea 90 millió fontért hozhatja vissza az egykor még mellőzött csatárát, mivel úgy tűnik, hogy Erling Haalandot nem tudják megszerezni. Az Inter Milan sztárját tartják a leginkább elérhetőnek Thomas Tuchel célpontjai közül.

Haaland amiatt is elérhetetlen a Chelsea számára, mert a Manchester City is akarja őt, akik hatalmas összegeket fizetnének érte, de a Real Madrid szintén képben van, illetve adott esetben a PSG is beszállhat a játékba.

Így tartanák meg Messit: új részletek szivárogtak ki a Barcelona nagy terveiről

A Chelsea bajnoki címéhez egy erős középcsattársa is szükség lenne, és Lukaku ideális megoldás lehetne. Az érte kért összeg azonban nagyon magas, és ez a közel 100 millió fontos átigazolási összeg nem biztos, hogy túl reális.