Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Ingyenes stadiontúra a Puskás Arénában: máris beteltek a túrák

Fotó: A labdarúgó Európa-liga bajnoki trófeája az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott sorsoláson 2023. március 17-én. A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 13-án, a visszavágókat pedig április 20-án rendezik. Az elődöntők első meccseire május 11-én, a visszavágókra május 18-án kerül sor. A sorozat döntőjének a budapesti Puskás Aréna ad otthont május 31-én. MTI/EPA/Keystone/Martial Trezzini
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A hivatalos tájékoztatás szerint néhány óra alatt beteltek a túrák, a továbbiakban nincs lehetőség a jelentkezésre.

Május 1-jén ingyenes stadiontúra keretében lehet fotózkodni az Európa-liga-trófeával a Puskás Arénában. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően néhány óra alatt az összes jegy elkelt a túrákra – írja az mlsz.hu.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Az Európa-liga-trófea már a május 31-i budapesti Európa-liga-döntő előtt Magyarországra érkezik, május 1-jén a szurkolók is fotózkodhatnak vele a finálé helyszínén, a Puskás Arénában.

A túrák 40 percesek, és a nap folyamán összesen 17 indul belőlük, 10:00 órától kezdve egészen 18:40-ig. Frissítés: A túrák néhány óra alatt beteltek, a továbbiakban nincs lehetőség a jelentkezésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük