Hupsz! Chandler véletlenül megerősítette, hogy végre forgatják a Jóbarátok új részét

Fotó: Friends/Instagram
not image

Kornis Vivien

2021.április.11 - 21:51

Matthew Perry véletlenül feltett az Instagramra egy képet, amiből kiderül, végre megkezdték a Jóbarátok különleges újraegyesülésének forgatását.

A különleges Jóbarátok-újraegyesülés óriási lépéssel került közelebb a megvalósuláshoz. Április 9-én, pénteken Matthew Perry, a sorozat Chandlerje az Instagramon osztott meg egy fotót a studióból, amit izgalmas szöveggel látott el: Másodpercekkel azelőtt, hogy elfogyasztanék egy sminkecsetet. Arról nem is beszélve, hogy újra együtt vagyok a Jóbarátaimmal. (Seconds before eating a makeup brush. Not to mention reuniting with my Friends.) 

A Bustle szerint Perry gyorsan törölte a bejegyzést, de szemfüles rajongói még időben elcsípték a képet, és arra is rávilágítottak, hogy nagybetűvel írta a Jóbarátok szót. Bár úgy tűnik, a színész túl sok információt osztott meg túl hamar, társa, David Schwimmer, vagyis Ross már április 2-án lelőtte a dolgot egy interjúban, amikor elárulta, éppen úton van a különleges forgatásra.

A Jóbarátok stábja már rég bejelentette egyébként, hogy ismét összeállnak, és eredetileg 2020 februárjára tervezték a forgatást, de ahogyan minden másnak is, ennek is várnia kellett a világjárvány kirobbanása miatt. Perry törölt bejegyzése után a hivatalos Jóbarátok Instagram-fiók szombaton végre megerősítette, hogy tényleg megkezdték a forgatást. 

Az HBO Max tavaly áprilisban a tisztázta, hogy a színészek nem egy klasszikus Jóbarátok-epizódra térnek vissza, hanem a sorozatról fognak beszélgetni, reflektálni a színfalak mögötti felvételekre, és meglátogatják az eredeti díszletet is. Így, bár az igazi keményvonalas rajongók biztosan csalódtak, azért van mit várnunk idén.