Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Hunyadi Donatella őszintén vallott az édesapjáról: nem tudok rá apaként tekinteni

Azt gondolja, a kimaradt éveket már nem lehet pótolni, amely által nem is alakult ki a megfelelő érzelmi kapcsolat.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella úgy érzi, az édesanyjától jó értékeket vett át a neveltetése során, életében fontos szerepet játszik a tisztelet, a szeretet, az őszinteség és a becsületesség. Ugyanakkor elismerte, Kiszel Tünde meglehetősen elkényeztette gyermekként, minden kívánságát teljesítette.

„Ha mondhatok ilyet, kiskoromban eléggé el voltam kényeztetve, minden játékot megkaptam, amit kértem. A nevem jelentése ’Isten ajándéka’, édesanyám pedig így is tekintett rám kiskorom óta” – fogalmazott. Ám amikor kamaszodni kezdett, édesanyja szigorúbb lett vele. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Akkor íratott be táncra, színitanodába, zongorára, hogy kiderüljön, miben vagyok a legtehetségesebb” – árulta el a Hot! magazinnak adott nyilatkozatában, amelyből a Blikk szemlézett. Majd azzal folytatta, édesapja viszont semmilyen szerepet sem játszott az életében.

„Édesapámmal tizennyolc éves korom óta kétszer találkoztunk, olyan körülmények között, ami nem gyereknek való, de erről nem szeretnék többet beszélni. Tizennyolc éves koromban megkeresett, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot, de nem sikerült olyan viszonyt kialakítani, amelyet szeretett volna, én pedig nem tudok rá apaként tekinteni” – vallotta be.

A Dancing with the Stars versenyzője elárulta, ennek ellenére valamilyen szinten tartják a kapcsolatot az édesapjával. Hetente többször beszélnek telefonon, és mindig érdeklődik felőle, ő azonban nem tudja úgy fogadni a közeledését, mintha egy apa tenné. „Nem tizennyolc évesen kell elkezdeni apának lenni, így nem is alakult ki az az érzelmi kapcsolat, ami felnőttként meg felesleges” – jelentette ki.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.