Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Orbán Viktor is ott lesz a Békemeneten

Új információk láttak napvilágot az esemény kapcsán.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre.

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója pedig elárulta, hogy a miniszterelnök is jelen lesz. „Most már az is biztos, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a június elejére meghirdetett Békemeneten” – mondta az ATV műsorában, amit a Mandiner szúrt ki. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Azt azonban egyelőre nem tudni, felszólal-e a kormányfő az eseményen – jegyzik meg a cikkben. Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy nagy tömeg fogadta Esztergomban Orbán Viktort, aki fontos üzenetet fogalmazott meg.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.