Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,75 Ft
Euró
388,09 Ft
Font
456,12 Ft
Bitcoin
67,453 $

Összefoglaló videón a Ferencváros veresége a Paks ellen a Magyar Kupa döntőjében

A Ferencváros hiába volt sokkal esélyesebb, a rengeteg kihagyott helyzet megbosszultak magát, és a Paks hódította el a trófeát a Magyar Kupa döntőjében.

...svg content...Fotó: A kupagyőztes paksi csapat ünnepel a trófeával a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzés utáni eredményhirdetésen a Puskás Arénában 2024. május 15-én. A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sztankovics mintha érezte volna, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz a Paks ellen. Végül így is lett, és Bognár György csapata elhozta a trófeát, fennállása során először, ami óriási siker a vidéki csapat számára, főleg a katasztrofális vereségi széria után, mely a bajnoki címükbe került, szintén a Fradi ellen.

A Ferencváros edzője nem keresett kifogásokat, addig Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagyon örült Bognár és a Paks sikerének. Ezek után nem lehetett kérdés, hogy a kormányfő kinek drukkol, és az esélytelennek tartott csapat felért a csúcsra, amire a Fradi szurkolói sem tudtak már mit mondani.

Igazi ünnepre készültek a Puskás Arénában, de a kihagyott helyzetek, az elhibázott büntető megpecsételte a Fradi sorsát. A bajnoki cím nyilván fontosabb, ám ez most igazán fájó, és Sztankovics arra is magyarázatot adott, a becserélt Lisztest miért cserélte le olyan hamar, amit sokan nem értettek.

Köztévés vita: Dobrev Klára nem hajlandó a mélygarázson keresztül bemenni

Dobrev Klára azt mondja, nem hajlandó eleget tenni az MTVA kérésének, és ő márpedig a főbejáraton keresztül akar bemenni a köztévés vitára.

Újabb Primark-üzlet nyílhat Magyarországon?

Az első hazai Primark-üzlet megnyitása előtti sajtóbejáráson a cég közép-kelet-európai vezetője arra a kérdésre is választ adott, nyitnak-e majd újabb áruházat a magyar piacon.