Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Extra: ebben gyönyörű és különleges ruhában bulizott Hosszú Katinka a lagziján (fotók)

Fotó: A negyedik helyezett Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 6. - 15:27

Hosszú Katinka rendkívül boldog volt, ami érthető, hiszen egy olyan férfi mellett lehet, akinek társaságában igazán önmaga lehet.

Szép csendben megjegyeznénk, hogy az egyik kedvenc sportolónőnk egészen közel jár ahhoz, hogy az eddigi legnagyobb mérföldkövét ünnepelje a közösségi médiában. Ezzel pedig belép egy olyan ajtón, ahol csak kevesen vannak, és maximálisan megérdemli, hogy ott legyen.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Cikkünk megírásának pillanatában Hosszú Katinka összesen több mint 399 ezer követőt számolt, tehát fél lépésre van attól, hogy 400K követője legyen az Instagram oldalán. Egy igazi legendáról beszélünk, aki három olimpiai címet nyert a pályafutása alatt, és még mindig aktív.

Katinka nemrég hivatalos formában is összekötötte az életét a szerelmével, aki a karrierjében is támogatja őt. Igazi falként áll mellette, akárcsak a magánéletükben, ahol immáron férj és feleségként élhetik az életüket.

Rácz Jenőék különleges esti autókázása, a benzin is szóba került

A legendás úszónő és bajnok gyönyörűen festett a nagy napon, klasszis volt a ruhája, és természetesen a büszke férj is csinos volt. Igazán kedveljük a duójukat, és most újabb fotókat kaphattunk róluk, többek között a látványos lagziról.

Lapozó: 1 2