Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Valóra válik Horváth Éva hatalmas álma

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a pillanat, amikor valóra válik Horváth Éva hatalmas álma, így ezzel most egy új időszak veheti kezdetét az életében.

A kétgyermekes édesanya élete sokat változott a hosszú évek alatt, a karrierjében is. Egy ideje Bali lett a második otthonuk, de időről időre hazalátogatnak Magyarországra, ahol szintén kialakítottak maguknak egy életet.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Éva nagy terveket szövöget Balin, ami egyúttal egy régi álma is. A jóga lett az új szenvedélye, mely egyszerre van hatással a lelkünkre, a fizikumunkra és a mentális egészségünkre, számos előnnyel bír.

A jóga olyasvalami, amit az idők végezetéig tanulhat az ember, mindig van hova fejlődni. A mesterek pedig különösen sokat tudnak adni, akik már rendkívül magas szinten vannak, és igyekeznek átadni a tudást.

„Képzeljétek, egy hatalmas álmom válik valóra, ugyanis Mesteremmel nemsokára megtartjuk az első táborunkat” – árulta el a nagy hírt, amit már sokan vártak Évától, aki egyre magasabb szintre kerül.

„Már eddig is rengetegen kérdeztetek ezzel kapcsolatban. 2023 -ra sikerül megvalósítani Részletek hamarosan!” – tette hozzá a modell, így hamarosan sokkal több információt tudhatnak meg az érdeklődők.

Még több bulvár: Nádai Anikó megmutatta, milyen volt kislányként (fotó)