Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Egy holland turista megfulladt, miután lenyelte kocsikulcsát – próbált segítséget kérni, de senki nem értette mit mond

Fotó: Unsplash/Kashif Afridi
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 11. - 14:59

Egy holland turista megfulladt, miután lenyelte a kocsikulcsát, miközben Barcelonában nyaralt.

A 37 éves férfi, akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, véletlenül lenyelte a kocsikulcsát, és később a kórházban meghalt. Helyszíni beszámolók szerint a férfi bement egy szupermarketbe a katalán főváros Sarria kerületében, és segítségért könyörgött, de kidobták, mert nem értették, mit mond.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A 20 Minutos beszámolója szerint a férfi “nyilvánvalóan izgatott állapotban volt és veszekedést kezdeményezett”, amikor augusztus 5-én este negyed 11 körül belépett a szupermarketbe. A szupermarket személyzete értesítette a helyi hatóságokat, és a rendőröknek kellett közbe avatkozniuk, a beszámolók szerint pedig meg kellett nyugtatniuk a férfit.

A férfi a központ előtt összeesett, és a helyi rendőrség tisztjei megpróbálták újraéleszteni, mielőtt a mentők kiérkeztek volna. A mentősöknek feltűnt, hogy a kocsikulcs a torkába akadt, és eltávolították, mielőtt a Sant Pau kórházba szállították, ahol augusztus 6-án hajnalban életét vesztette.

Nem világos, hogy az emberek azért nem értették-e őt, mert hollandul beszélt, vagy azért nem tudott tisztán beszélni, mert a kulcs a torkában volt. A barcelonai helyi rendőrség nyomozást folytat, de egyelőre nem derült ki, hogyan és miért kerültek a kocsikulcsok a torkába.

A férfi a családjával együtt a barcelonai Riera de Cassoles sugárúton lévő szupermarket közelében tartózkodott. Az esetről értesítették a holland konzulátust, valamint a barcelonai városi tanácsot, és a hatóságok bejelentették, támogatják az elhunyt férfi családját.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.