Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Hevesi Krisztát péntek 13-án megcsípte egy darázs és megharapta egy hal

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Instagram/Hevesi Kriszta
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Úgy tűnik, nem a legszerencsésebb napja ez Hevesi Krisztián péntek 13-án, mert nem elég, hogy megcsípte egy darázs, megharapta egy hal.

Mindig vannak napok, amikor kissé szerencsétlennek érezzük magunkat, és az égiekhez szólunk. Sokszor pedig mi magunk vagyunk azok, akik bevonzzák a rossz dolgokat, bármennyire is furcsán hangzik ez.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

A babonákról sem feledkezhetünk meg, szintén nagy teret tudnak nyerni az életünkben, legalábbis bizonyos helyzetekben. Mások pedig egyáltalán nem foglalkoznak ezzel, míg egyesek túlságosan is.

Jobb valahol középen maradni, de azt elmondhatjuk, hogy péntek 13. kapcsán sokkal többen kapják fel a fejüket. Nem azt mondjuk, hogy inkább ki se mozduljunk a lakásból, mert az már a túlzás kategória.

Inkább csak legyünk pozitívak, vonzzuk be a jót, mint más napokon. Ez nagyon sokat képes hozzáadni az életünkhöz, különösen, ha épp nem a legideálisabb szakaszban járunk, ami normális és mindenkivel megesik.

Hevesi Kriszta egy csodálatos környezetben „ünnepelhette” péntek 13-át, ami a jelek szerint egyszerre szerencsétlen és szerencsés számára. „Naplómba: Ma megcsípett egy darázs és megharapott egy hal. Szerintem a tegnapi vacsorám megwoodoozott” – írta a posztjában Kriszta.

Még több bulvár: Szabó Erika szexi bikinis floridai fotója hőségriadóért kiált