Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Házasodna a gazda: sírva köszönt el az egyik lány, aki jobban sajnálta a többieket, mint a gazdát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 13. - 18:42

Eljött a nap, amikor valakinek távoznia kellett, Zsolt gazda meghozta a döntést, ami nem volt számára egyszerű, és nemcsak a távozó sírt.

Zsolt gazda minden versenyzővel külön beszélgetett, hosszasan taglalta, hogy mire van szüksége, mit keres egy nőben, a világban. Ezúttal is tisztelettudóan szólt a lányokhoz, akik érdekfeszítően hallgatták, hogy mi lesz ennek a vége.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

A gazdának egyes versenyzőknél voltak bizonyos kételyei, hiszen az érzések változnak, nemcsak benne, hanem a többiekben is. Emiatt sem volt egyszerű a helyzet, ám mindig van egy döntés, amit meg kell hoznia.

Zsolt az egyik lánynak azt mondta, vannak közös pontjaik, ám nagyon sok olyan dolgot is találni bennük, amik lehetséges, hogy eltérnek. „Sőt, szerintem több is!” Végül mindegyik lány a maradás mellett döntött, akik megkapták a lehetőséget a folytatásra, ami egyvalakinek el kellett hagynia a tanyát.

Csuti egészen különleges születésnapi tortával lepte meg kisfiát

Bibi például elsírta magát, nagyon tartott attól, hogy haza kell mennie. Hálás volt azért, hogy maradhat, megjegyezvén, noha fiatal, sok mindenen átesett és mindig a korát hozzák fel, ami őt bántja, hiszen rengeteget tapasztalt az életben. „Akkor én úgy gondoltam, hogy haza fogok menni.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.