Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Házasodna a gazda: “Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal” (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 16. - 09:26

Nem mindenki fogadta jól a gazdák döntését, többek között Bibi sem, aki elsírta magát, nem erre számított Zsolt részéről.

Zsolt gazdának sem volt könnyű dolga, nehéz döntést kellett meghoznia, többek között Bibi sorsáról is döntött. Mindig a legvége a legnehezebb, hiszen addigra már több lányhoz is közel kerülnek a gazdák, és ez most sem volt másképp.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Zsolt igyekezett a lehető legjobb döntést hozni, ám a végén saját magát kellett előrébb sorolnia, hiszen ez a műsor arról szól, hogy megtalálja azt a nőt, akivel szívesen leélné az életét. Ennek megfelelően hozta meg a végső döntést, három lány közül kellett választania.

Hajni egész jól fogadta a döntést, azt mondta, nem szomorú, mivel nagyon kevés időt töltött együtt Zsolttal. „Nincs is mért, hogy szomorú legyek, mert nem ismerjük annyira egymást.” – fogalmazott Hajni, aki nem úgy megy haza, mint aki vesztett. „Én nyertem.”

A gazda frappánsan közölte a győztessel a döntését, aki először azt gondolta, hogy nem ő lett a befutó. Természetesen igent mondott az álomrandira Lídia, majd hatalmas csókolózásba kezdtek, másodperceken át.

Házasodna a gazda: Alfonz gazda drámai döntése, őt viszi álomrandira Barcelonába (videó)

Bibi volt az utolsó, akivel közölte a döntést, és várható volt, hogy nem fogadja túl jól a dolgot. „Most az a pillanat van, amikor el kell engednem téged. Ne haragudj.” – fogalmazott Zsolt, aki hozzátette, nehéz őt elengednie. „Már nem hiszek komolyan semmiben, egyedül fogok szerintem meghalni Hollandiában a macskámmal.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.