Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Hamarosan visszatérhet a Liverpool egyik nagy hiányzója

Alexander-Arnold újra edzésmunkát végezhet.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Liverpool védőjének combhajlítója a hónap elején, az Aston Villa ellen – többek között Szoboszlai góljával – 3-0-ra megnyert mérkőzés során sérült meg, rövidesen azonban újra a pályán számíthatnak rá csapattársai.

Mindezt Pep Lijnders, a klub másodedzője közölte a Leicester City elleni Ligakupa mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy a szerdai mérkőzésen még biztosan nem fogják játszatni. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Alexander-Arnold és Thiago Alcantara hiánya egyaránt nagy problémát jelent a Liverpoolnak, a spanyol csípőműtéten esett át még a szezon elején, az ő visszatéréséről egyelőre még nem esett szó  – számolt be a CNA.

Lijnders a szerdai Ligakupa-mérkőzés kapcsán elmondta, hogy dominánsnak kell lenniük, és nyomás alá kell helyezni ellenfelüket, akit egyáltalán nem vehetnek félvállról, hiszen jelenleg a Championship első helyén állnak.

A Liverpool szerdán este 20:45-től lép pályára a Leicester City ellen a Ligakupában, szombaton pedig a Tottenham otthonába látogat a bajnokság hetedik fordulójában.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.