Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Gyuricza Dóri: „Hidd el, ha rossz anya lennél, eszedbe sem jutna ilyen…”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. október 22. - 01:12

Ismét egy nagyon fontos témát boncolgatott Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri, aki kiáll az édesanyák mellett, és nemcsak amiatt, mert ő is az.

Dóri időről időre mélyebb témákról is értekezik a közösségi oldalán, ahol már rengetegen követik. Az elmúlt években óriási követőtáborra tett szert, és a Nyerő Páros óta még többet ismerik, ahol nem mellesleg nyerni tudott a párjával.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Azóta megházasodtak, családot alapítottak, és vannak, akik ennek ellenére is bántják Dórit az interneten. Nem mindenkinek szimpatikus a karaktere, vagy nemigazán tartják helyesnek azt, amiket mond.

Most is az anyai szerep volt a téma, melynek kapcsán hosszabb gondolatokat osztott meg a követőivel. Kiáll az anyák mellett, és már ő is tudja, hogy ez mit jelent, mennyit változik egy ember élete a szülést követően.

„Ha édesanya vagy onnantól kezdve neked gáz; -panaszkodni / hiszen ki kérte, hogy szülj gyereket? -sírni / hiszen mit hittél, hogy könnyű lesz? -fáradtnak lenni / jójó oké fáradt vagy na de ki nem? Te csak otthon ülsz a gyerekkel…” – írta a posztja első felében Dóri.

„-pihenni / mit lustálkodsz?! Keress valami tennivalót a ház körül. -csak egy gyereket nevelni / hiszen a testvér a legnagyobb ajándék, amit így megtagadsz a gyerektől. -újra teherbe esni / normális vagy? Mikor lesz életed?”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2