Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Megszerezte a jogosítványát, másnap rögtön komoly balesetet okozott (képek)

Fotó: police.hu
Belföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A 38 éves debreceni nő elismerte, hogy nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett.

Egy nő még május 23-án, este hat óra körül tért át a szemközti forgalmi sávba a 47-es főúton Derecske és Mikepércs között, miután az időjárás hirtelen megváltozott és esni kezdett az eső. A friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért tért a másik sávba, ahol összeütközött egy másik járművel. 

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A baleset során egy ember súlyosan megsérült, négyen pedig könnyebb sebesüléseket szenvedtek, az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai mindannyiukat kórházba vitték. 

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleménye szerint a 38 éves nő, aki a baleset előtt csupán egy nappal korábban szerezte meg jogosítványát, gyanúsítotti kihallgatásán elismerte felelősségét a baleset okozásáért

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a debreceni lakossal szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.