Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Folytatja a felzárkózást Dárdai Pál csapata, újabb győzelmet aratott a Hertha

Izgalmas meccsen szerezték meg a három pontot.

Sinsheim, 2021. október 29. Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott TSG 1899 Hoffenheim -Hertha BSC mérkõzésen Sinsheimben 2021. október 29-én. MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban írtunk, továbbra is meglehetősen nehéz helyzetben van a Hertha, miután Dárdai Palkó, a csapat lényegében egyetlen bevethető irányítója súlyos sérülést szenvedett és több hétre kidőlt.

Ennek ellenére újabb győzelmet zsebelt be a Bundesliga 2-ben a csapat, miután idegenben 3-2-re legyőzték a Holstein Kielt, amely bár jól kezdte a bajnokságot, az elmúlt öt meccsükből hármat is elvesztettek. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Ezzel szemben a Hertha, amely háromból három vereséggel nyitott, a legutóbbi négy találkozójukból hármat megnyert, ezzel pedig egészen a kilencedik helyig jöttek előre, ami már biztatóbb a jövőre nézve.

Dárdai Pál ugyanis nem is olyan régen még úgy vélekedett, hogy a Herthának jelenleg nem a feljutásért, hanem a bennmaradásért kell küzdenie, és akár éveket is eltölthetnek a másodosztályban, mire kellőképp megerősödnek.

A vasárnapi találkozó is jól indult a Herthának, ám a Kiel három perc alatt visszajött a kétgólos hátrányból. Végül aztán a Berliniek a 92. percben Fabian Reese büntetőjéből megszerezték a három pontot.