Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Mióta itt jártál:

Két vádpontban is felmentették a Manchester City szexuális erőszakkal gyanúsított játékosát

Chester, 2022. augusztus 10. A nyolc rendbeli nemi erõszakkal vádolt Benjamin Mendy, a Manchester City 27 éves francia labdarúgója bírósági tárgyalására érkezik a nagy-britannia Chesterben 2022. augusztus 9-én. MTI/EPA/Paul Currie
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Azonban további két vádpontban még nem született ítélet, így további tárgyalások következnek.

A 28 éves játékost még 2020-ban vádolták meg többrendbeli nemi erőszakkal, azonban a chesteri bíróságon felmentő ítéletet hoztak meg, miután az esküdtek úgy döntöttek, Mendy nem bűnös.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Hatrendbeli nemi erőszakban és egy szexuális erőszak vádpontjában mentették fel a focistát, amely négy fiatal nőt érintett. Az egyhangú ítéletet szerdán hozta meg az esküdtszék, két másik vádpotban ugyanakkor még nem született ítélet.

A többi vádpontban egyrendbeli nemi erőszakkal és szexuális zaklatással kapcsolatban döntenek, ezen ügyekben újratárgyalás várható, melyről azonban bővebb információkat eddig még nem közöltek – számolt be róla a Football365.

Mendy-t 2018 és 2021 között több nő is megvádolta, ám végül a nyomozás során így is szabadlábra helyezték. A játékost klubja, a Manchester City a vádak következtében felfüggesztette.

Mendy a vádak szerint szexuális ragadozóként viselkedett, a bűncselekményeket pedig cheshire-i otthonában, valamint manchesteri bérelt lakásában követte el. Timothy Cray ügyész szerint a focista visszaélt a pénzével és a kiváltságaival.