Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Farm VIP 2: Holló megmondta a frankót, neheztel, haragszik Kammererre

Fotó: Instagram/Fehér Holló
not image

Hujber Dávid

2021. december 25. - 01:07

Nem volt a legjobb a hangulat, annak ellenére sem, hogy Holló két társát legyőzve jutott be a döntőbe, jobban mondva az elődöntőbe, amit rögtön a finálé követ.

Fehér Holló szokásához híven nem kertelt, bevallotta, hogy neheztel Kammerer Zolira, amiért nem őt választotta maga mellé, hogy ott legyen egyenes ágon a folytatásban, hanem Buzás Dórit.

Soron kívül Putyin egyre közelebb hozza egymáshoz Oroszországot és Észak-Koreát

Három igazán erős versenyző került be a döntőkbe, ma este kiderül, hogy ki nyeri a Farm VIP második évadát. Nem okozhat meglepetést, hogy Zoli és Dóri ott vannak, talán az sem, hogy Holló szintén.

Ugyanakkor mindhárman kieshetek volna korábban, Dóri és Holló egy alkalommal hajszálra volt ettől. Hollónak Gyepivel és Diával kellett megküzdenie a döntőért, és nem örült annak, hogy nem őt vitte magával Zoli egyenes ágon.

Brutális: már attól izomlázad van, ha ránézel Dwayne Johnson karjaira

Holló elismerte, neheztel és haragos Zolira, meg irigykedik Dórira, de azt gondolja, hogy a barátok sokszor veszekednek, és mire visszamennek a házba, nem lesz gond. Továbbra is nagyon kedveli az olimpiai legendát, de most van benne egy harag.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.