Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Fájdalmában kiabált a mentősökkel, levélben kért bocsánatot egy mozgássérült nő

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ilyen sem gyakran történik: egy mozgássérült nő olyan szerencsétlenül esett el, hogy eltört a lábszára és bokaficamot is szenvedett, az őt ellátó mentősöket pedig fájdalmában pár szitokszóval illette. Most levélben kért bocsánatot a mentősöktől.

Az Országos Mentőszolgálat ismét egy nem mindennapi esetről számolt be Facebook-oldalán: levélben kért elnézést egy nő, aki fájdalmában és kétségbeesésében kiabált az őt ellátó mentőkkel.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

“Mivel eleve mozgássérült vagyok, várható volt a valamilyen esésem”

– írta, de erre a helyzetre lehetetlen volt felkészülnie.

Olyan szerencsétlenül esett el, hogy lábszártörést és bokaficamot is szenvedett. A mentők perceken belül helyszínre értek és csillapították a nő hatalmas fájdalmát, addig azonban elhangzott pár válogatott indulatszó, amit a tapasztalt életmentők kellő rutinnal kezeltek. Helyszíni ellátást és végtag rögzítést követően, a sérültet stabil állapotban szállíthatták kórházba.

“Bocsánatot és elnézést szeretnék kérni a csütörtökön történt esésem miatt történő kiabálásomért a mentősökkel […] Előre is köszönöm szépen, ha elfogadják a bocsánatkérő levelem!

Köszönettel: F. I. Adrienn”

Az Országos Mentőszolgálat válaszában azt írja a sérültnek:

“Kedves Adrienn!

Megkeresését továbbítottuk bajtársainknak, akik szükségtelennek érzik a bocsánatkérést és az Országos Mentőszolgálat nevében is mielőbbi felépülést kívánnak!”