Exatlon: egy percben András Dominikán eltöltött hónapjai

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021.május.15 - 22:37

Egy remek videós összeállítás András nagy pillanatairól, aki közvetlen az összeköltözés és a finálé előtt búcsúzott.

Voltak, akik nem kedvelték András karakterét, és emiatt sokan megszólták a közösségi médiában. A bajnok egyszerűen csak nagyon akarta a győzelmet, talán mindenkinél jobban, és legyünk őszintén, megérdemelte volna, hogy ott legyen a legjobbak között.

Egyetlen egy lépés választotta el ettől, így különösen fájó lehet, hogy így alakult számára az Exatlon. Mentálisan sem lehetett könnyű, hiszen hónapokat töltött el Dominikán, és az elmúlt időszakban igazi támasza volt Krisztiánnak.

Ráadásul a csapattárs a párbaj előtt búcsúzott, amikor kiderült, hogy a súlyos sérülése miatt nem folytathatja tovább. Ez biztosan nem segített András helyzetén, aki azonban nagyon jól kezdett Dani ellen.

Gáspár Laci rendesen kigyúrta magát a nyári szezonra

Rögtön két életet is elvett tőle, de Dani felszívta magát, és megfordította az eredményt. Végül 1-1 élettel várták az utolsó kört, medálok nélkül. András előnyben volt, mert előbb kezdhette meg a labdadobálást, ám nem járt szerencsével.

Bálint és Anna is elsírta magát a kihívóknál, mert András számukra is fontos volt, rengeteget versenyeztek ellene. A TV2 stábja készített egy remek összefoglaló videót András exatlonos időszakáról, amit fentebb láthattok.