Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Életünk története Friderikusz Sándorral: itt a nagy előzetes, benne Puskás Petivel és Bogival

not image

Takács Petra

2021. szeptember 21. - 11:28

Többek között Puskás Peti és Dallos Bogi is igent mondott a nagy átalakulásra, ami egy felejthetetlen időutazás volt számukra Friderikusz Sándor jelenlétében.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

“Miközben nézzük a jól ismert embereket 40-50 évet öregedni egyetlen óra alatt, mindnyájan számot vetünk, megrendülünk, megtorpanunk. Értékeljük, vagy átértékeljük a saját életünket is. Egészen biztos, hogy nem hiába” – fogalmazott Máté Krisztina.

“A BMW márka története során a jövőbe tekintés, a vízió, az ismeretlen megismerése mindig fontos és jelentős értéket képviseltek. 105 éves történelmünk során számos innovációnk, kezdeményezésünk sikere bizonyította a vállalat helyes gondolkodását, melyek azt eredményezték, hogy jelenleg is a világ egyik vezető prémiummárkája vagyunk. A világ gyors változása arra sarkall minket is, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk, így a most bemutatkozó elektromos modelljeink, mint amilyen a BMW iX is ezen filozófia jegyében születtek. Ugyanakkor a fenntarthatóság, autóink károsanyag kibocsátásának folyamatos csökkentése, az újrafelhasznált anyagok egyre nagyobb aránya, a másodlagos felhasználású anyagok térnyerése mind azt a körkörös gazdasági szemléletünket támasztják alá, amely által újabb értékekkel, és talán még tudatosabban szeretnénk a jövőbe tekinti…sőt, ahogy az Életünk története produkcióval való együttműködés során meghatároztuk, ez már egyfajta időutazás a jelenbe. Célunk, hogy az RTL Klub Életünk története című műsor partnereként felhívjuk ezen értékekre a figyelmet, hiszen az a bátorság és transzparencia, amivel a szereplők is előreutaznak az időben társítható értékeinkhez” – mondta el Pócs Zsuzsanna, a BMW Group Magyarország marketingvezetője az együttműködés kapcsán.

“A Tondach márka időtállóságával, tartósságával vívta ki az vásárlók elismerését. A kerámia tetőcserép olyan értéket jelent, ami évtizedeken át kiállja az idő próbáját. Azt a megbízhatóságot nyújtja, amelyet az Életünk története szereplői is keresnek, kutatnak és alighanem meg is találnak a műsorban, párjuk oldalán tett időutazásuk során” – mondta Nagy Zsolt István, a Wienerberger Zrt. marketingvezetője

Az Életünk története október 9-től szombat estéként látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.