Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Egy kétmeccses eltiltás miatt tovább csúszik Ronaldo debütálása

Fotó: Instagram / Al Nassr
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A portugál klasszis még a Premier League-ben kapott egy kétmeccses eltiltást, amelynek letöltését a Szaúd-Arábiába történő költözés ellenére sem úszhatja meg.

A Daily Mail információi szerint Ronaldo eltiltás miatt nem vehet részt új csapata Al Ta’ee és Al Shabab elleni mérkőzésein, amelyeket január 5-én, illetve 14-én rendeznek.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

Ennek oka, hogy novemberben az Angol Labdarúgó Szövetség két mérkőzésre felfüggesztette őt egy áprilisban történt incidens miatt, amikor a Manchester United játékosa összetörte egy autista kisfiú telefonját.

A 37 éves portugálnak nem volt ideje letölteni büntetését a szigetországban, mivel az eltiltásról szóló döntés a Manchester Uniteddel való szerződésbontása utáni napon született meg.

A FIFA szabályzata szerint azonban azoknak a játékosoknak, akik az előző bajnokságokban nem töltötték le teljesen a kiszabott büntetésüket, új csapatuknál kell kihagyniuk a mérkőzéseket.

Ennek értelmében Ronaldo legközelebb csak január 21-én léphet pályára az Al-Nassr színeiben, amikor a csapat az Ettifaq FC ellen lép majd pályára.

Ronaldo december 30-án írta alá szerződését az Al-Nassr csapatával, a megállapodás 2025 nyaráig szól.