Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Eldőlt: ekkor debütál új csapatában Cristiano Ronaldo

MTI/EPA/AL-NASSR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Al-Nassr regisztrálta a portugál játékost, azonban oda kellett figyelniük egy fontos dologra.

Január 22-én mutatkozhat be új csapatában Cristiano Ronaldo, miután sikeresen regisztrálták a szaúdi bajnokság fair play szabályait figyelembe véve – számolt be róla a CNA.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Ronaldo, akit a héten mutattak be a szurkolóknak, azután került fel a keretlistára, hogy az Al Nassr felbontotta korábbi játékosának, Vincent Aboubakarnak a szerződését. Erre azért is volt szükség, mert a szaúdi ligában maximálisan nyolc külföldi állampolgár szerepelhet egy csapatban.

Így az is kiderült, hogy Ronaldo a a január 22-i, Ettifaq elleni hazai mérkőzésen már biztosan bevethető lesz, miután letöltötte kétmeccses eltiltását, amelyet novemberben szabtak ki rá, amiért – még a Manchester United színeiben játszva – összetörte egy fiatal szurkoló mobiltelefonját.

Ronaldo egy mérkőzését már letöltötte az eltiltásból, csapata következő bajnokija pedig január 14-én lesz, ám ekkor még nem nevezhetik a keretbe a portugált. Az ügy érdekessége, hogy a hírek szerint a szabadon igazolhatóvá vált Aboubakar épp a Manchester Unitedhez tart.

Ronaldo szerződése decemberben szűnt meg a Manchester Unitednél, miután egy botrányos interjút követően a klubvezetőség úgy döntött, hogy nem szeretné tovább alkalmazni a Manchester United egykori klasszisát.