Megkezdődtek a tárgyalások Edinson Cavani jövőjéről

Fotó: Pixabay
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 26. - 20:06

A katalán óriásoknál köthet ki az uruguayi támadó. 

A Barcelona komoly gondokkal küzd a gólszerzés tekintetében, ezért folyamatosan figyelik a piacot, hogy ki oldhatja meg a problémáikat, aki megfizethető is. Raheem Sterling leigazolása is napirenden van, azonban kisebb problémákba ütközik. Még ha az üzlet létre is jön, akkor is szüksége lenne a katalánoknak még egy klasszis csatárra. 

Ezért a spanyol Fichajes szerint a barcelonaiak megkezdték a kapcsolatfelvételt a Manchester Uniteddel, hogy Edinson Cavaniról tárgyaljanak. Xavi állítólag zöld utat adott az üzletnek, és a klub igazgatótanácsa most azon dolgozik, hogy a téli átigazolási időszakban megszerezze a támadót, aki nagyon alacsony áron érkezhet. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Cavani nem töltött be jelentős szerepet a Unitedben, az eddigi szezonban mindössze 270 percet játszott, részben fizikai problémák miatt. Pontosan ezért nem akarna a Barcelona 1 millió eurónál többet fizetni érte, pláne úgy, hogy júniusban szabadon igazolható válik. Mindössze hat hónapra kötnének vele szerződést, amely egy opciós évet tartalmazna. 

Annak ellenére, hogy nem a kezdőcsapat tagja Cavani, az angolok mégsem válnának meg tőle szívesen, hiszen a topjátékosok esetleges kiesése esetén remekül tudna helyettesként beszállni. Ezért olyan összeget kérhetnek érte, amely elérhetetlenné tenné a gazdasági nehézségekkel küzdő Barcelona számára. 

A katalánoknak így is meg kell válnia több játékostól, hogy átigazolásokra költhessen, azonban nem csak Cavani van a radaron.