Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
390,02 Ft
Font
444,72 Ft
Bitcoin
23,092 $

Mióta itt jártál:

Dzsudzsák Balázs most Usain Bolttal beszélgetett

Fotó: Dzsudzsák Balázs az azeri csapat elleni június 8-i Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a találkozónak otthont adó bakui stadionban 2019. június 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs sorra fut össze a különböző világsztárokkal, legendákkal, legutóbb Usain Bolttal beszélgethetett.

Usain Bolt a valaha volt egyik legnagyobb sportoló, aki még mindig csak 36 esztendős. Pályafutása csúcsán olyan eredményeket ért el, hogy csak fogtuk a fejünket, egészen elképesztő időkre volt képes.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A jamaicai sprinter bizonyította, hogy nincs lehetetlen, és gyakorlatilag minden lehetséges forgatókönyvet átírt. Sorra nyerte meg a versenyeket, és közben egyre több rekordot döntött meg a pályákon.

Képtelenség volt utolérni, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ebből nagyon súlyos rekordok lesznek a neve mellett. Bolt nemcsak a futás szerelemese, a futballt is imádja, több csapatnál is próbálkozott, igyekezett mindent kihozni magából.

Dzsudzsák Balázs is tudhat pár remek tippet adni neki, hiszen az egykori magyar válogatott csapatkapitány mögött számos nagy mérkőzés áll. Ugyanazt a korosztályt képviselik, és imádják a sportot, illetve a Hublot minőségét és egyéniséget.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2