Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Demcsák Zsuzsa ragyogóan vonzó megjelenése Dominikáról

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Takács Petra

2022. október 1. - 00:04

A TV2 műsorvezetője a sok megpróbáltatás ellenére úgy ragyog, mintha mi sem történt volna, és ez is csak azt mutatja, hogy mennyire profi.

Demcsák Zsuzsa nemcsak szimplán egy nagyon professzionális szakember, hanem egyúttal végtelenül tapasztalt is. Megszámolhatatlan adásrész van mögötte a különböző műsorokban, és ez a szám jelenleg is csak tovább nő.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A FarmVIP harmadik évadának forgatása után nem sokkal már Dominikán találta magát, ahol élete egyik legizgalmasabb kalandja vette kezdetét. Arra biztosan nem számított, hogy rövid időn belül egy hurrikánt kell átvészelnie.

Függetlenül attól, hogy tudta, túl fogja élni a vihart, egyáltalán nem volt nyugodt, voltak necces órák. Szerencsére nem sérült meg, de már több alkalommal is költöznie kellett, beteg is volt, ám az adások alatt ebből nem sokat láttunk.

Mint azt fentebb írtuk, igazi profi és a megjelenése egyre látványosabb. Remekül állnak nekik ezek a színes szettek, és ő is imádja őket. Noha az ősz az ő évszaka, jelenleg teljesen más környezetben dolgozik, és még fog is jó pár hetet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.