Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Demcsák Zsuzsa ragyogóan vonzó megjelenése Dominikáról

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Takács Petra

2022. október 1. - 00:04

A TV2 műsorvezetője a sok megpróbáltatás ellenére úgy ragyog, mintha mi sem történt volna, és ez is csak azt mutatja, hogy mennyire profi.

Demcsák Zsuzsa nemcsak szimplán egy nagyon professzionális szakember, hanem egyúttal végtelenül tapasztalt is. Megszámolhatatlan adásrész van mögötte a különböző műsorokban, és ez a szám jelenleg is csak tovább nő.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

A FarmVIP harmadik évadának forgatása után nem sokkal már Dominikán találta magát, ahol élete egyik legizgalmasabb kalandja vette kezdetét. Arra biztosan nem számított, hogy rövid időn belül egy hurrikánt kell átvészelnie.

Függetlenül attól, hogy tudta, túl fogja élni a vihart, egyáltalán nem volt nyugodt, voltak necces órák. Szerencsére nem sérült meg, de már több alkalommal is költöznie kellett, beteg is volt, ám az adások alatt ebből nem sokat láttunk.

Mint azt fentebb írtuk, igazi profi és a megjelenése egyre látványosabb. Remekül állnak nekik ezek a színes szettek, és ő is imádja őket. Noha az ősz az ő évszaka, jelenleg teljesen más környezetben dolgozik, és még fog is jó pár hetet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2