A következő napokban eldőlhet a Barca világsztárjának sorsa

not image

Kornis Vivien

2021. december 1. - 10:22

A klub gyakorlatilag már csak a játékos jóindulatában bízhat.

Ha nehézkesen is, de véget érhet a Dembélé-ügy, hiszen a Barcelona és a játékos a héten ismét tárgyalóasztalhoz ül, amely sorsdöntő jelentőségű lehet. A Sport.es szerint a Barca részéről erőtejes nyomás nehezedik a francia labdarúgóra, hogy írja alá a szerződéshosszabbítást, míg a játékos képviselői világossá tették, hogy ha most nem sikerül megegyezni, később erre már nem lesz lehetőség.

Az egyre feszültebbé váló helyzetben mindkét fél kénytelen lesz kijátszani utolsó aduikat. A klub szerint elfogyott a mozgástér, hiszen a játékos januárral már bárhova igazolhat, így első ajánlatukon korrigálva most abban bíznak, sikerül megállapodni Dembélével.

Dembélének egyébként nem áll szándékában elhagyni a Camp Nou csapatát, és ezt tudatta a klub vezetőségével és az edzővel is. A célja, hogy továbbra a csapat kulcsjátékosaként fejlődjön tovább a katalán óriásnál. Xavi tervei egyébként megegyeznek a francia játékos céljaival, hiszen az új edző világossá tette, hogy Dembélé a Barcelona támadósorának egyik legfontosabb szereplője.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Bár Dembélé szavai optimizmusra adnak okot, ügynöke tovább húzza az időt, és nemet mondott a klub legutóbbi ajánlatára, mely három további évet jelentene a játékos számára, de a mostani fizetésével. A Barca minden bizonnyal tisztában van azzal, hogy sokkal kecsegtetőbb ajánlatokkal is rendelkezik a csatár, de abban bíznak, még megegyezhetnek a maradásáról.