Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Videón De Gea nagy potyagólja az Everton ellen

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Manchester United teljesen megérdemelten jutott tovább a következő körbe az FA Cup-ban az Everton ellen, de David de Gea nem lehetett teljesen elégedett.

Kiváló formában van a Manchester United, sorra nyeri a meccseket, és újra reális esélyük nyílhat arra, hogy nyerjenek valamilyen trófeát, amire évek óta nem volt példa. Sir Alex Ferguson aranykorszakában ez elképzelhetetlen volt, de a skót távozása óta egyetlen egyszer sem volt bajnok a csapat.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Noha nagyon gyengén kezdték a bajnokságot, most már ott tart a legendás alakulat, hogy szép lassan közel kerülhetnek a listavezető Arsenalhoz. Az igazi sorsdöntő meccsek azonban csak most következnek, amik egyúttal erőfelmérők is.

Hangoldásképpen legutóbb az Old Traffordon győzték le az Evertont az FA Cup-ban, 3-1-re. Az új igazolás, Antony már a 4. percben eredményes volt egy becsúszó mozdulattal, majd 10 perccel később De Gea hatalmas hibája miatt Coady kiegyenlített.

A sors furcsa fintora, hogy az 52. percben Coady megint betalált, csak most a saját kapujába. A kegyelemdöfést Rashford adta meg a hosszabbításban, a brit támadó ezúttal büntetőből volt eredményes.

Alább egy összefoglaló videót nézhetünk meg a péntek esti eseményekről. Összességében egy jó mérkőzést láthattak a nézők, és amíg az United folytatja a jó sorozatát, Lampard állása egyre nagyobb veszélybe kerülhet az Evertonnál.