Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Dani Alves a Barca felé venné az irányt

Fotó: Marco Betorello
not image

Borbély Fanni

2021. november 10. - 18:01

Xavi érkezése még csak a kezdet: rengeteg változás állhat be a klubnál.

A Barcánál felmerült Dani Alves neve, aki korábban brillírozott a csapatnál, és mivel tavaly szeptemberben távozott klubjától, elkezdődtek a találgatások is, hogy mi lehet a következő állomás, a hírek szerint pedig nem más lehet, mint a Barca.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

A múlt hónapban Alves már megkereste a klubot; a játékos nem küzd anyagi problémákkal, és kora ellenére sem akarja befejezni pályafutását, ezért akár engedményekre is hajlandó lenne fizetése tekintetében, mivel pontosan tisztában van a Barca anyagi helyzetével.

Az El Nacional értesülései szerint rövidesen egy találkozóra is sor kerülhet a klub és Alves között, mellyel kapcsolatban maga Joan Laporta is megszólalt, aki megerősítette, hogy Alves már felvette velük a kapcsolatot és hozzátette, hogy a játékos minden tekintetben segíti a klubot, és sportszakmai tekintetben is támogatást nyújt.

A Barca 2016-os távozása óta nem talált olyan játékost, mint ő, ezért hatalmas segítséget jelentene a klubnak, ha ő is a csapat tagja lenne. Habár egyelőre semmi sem biztos, a közös múlt miatt és Alves hozzáállása miatt nem elképzelhetetlen, hogy valóban megvalósul az együttműködés.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.