Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Curtis ezt most megint odarakta: fullos Mercedes, fullos óra

Fotó: Unsplash/Vladislav Bychkov
not image

Hujber Dávid

2022. június 15. - 02:08

Ha valaki, akkor Curtis igazán tud élni, imádja az életet, a bulikat, és természetesen a luxust sem veti meg, mint azt láthatjuk is a róla készült fotókon.

Curtis akkora karriert futott be a zene világában, amire talán ő maga sem számított. Eleinte mindenki elképzel magának egy különleges világot, amin belül élni fog, és arról álmodozik, hogy a hobbija lesz a munkája.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Kevesen érik ezt el, aminek a fő oka az, hogy nem bíznak magukban, vagy egyszerűen lusták. Curtis két olyan karriert is megvalósított, ami nagyon fontos volt számára, hiszen igazolt profi futballista lett, ráadásul az Újpest színeiben.

Egy sérülés mindezt tönkretette, de rögtön adott számára egy másik karriert, amiben még inkább ki tudott teljesedni. A mai napig képtelenség letaszítani a trónról, sokan miatta kezdtek el rappelni, a dalai pedig önmagukért beszélnek.

A Konyhafőnök: zokogva búcsúztak a társuktól a versenyzők a döntőben, Rácz Jenő komoly ajánlatot tett (videó)

Mellette sosem unatkozhat az ember, már csak amiatt sem, mert hatalmas sztár, sokan szeretnének vele közös fotókat. Mint azt legutóbb is láthattuk, Curtisnek kiemelten fontosak a rajongók, sokat foglalkozik velük a koncertjein.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.