Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

A csepregi házban holtan talált gyermek nem gyilkosság áldozata, hanem egy betegségben veszthette életét

MTI Fotó: Nyikos Péter
not image

Borbély Fanni

2022. február 12. - 15:14

Sajtóértesülések szerint a 2,5 éves gyermek egy betegség következtében veszthette életét.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, holtan találtak egy 2,5 éves kisfiút a csepregi Bartók utcában lévő egyik családi házban, a rendőrség pedig jelenleg is nyomozást folytat a gyermek halálának ügyében. A 112Press úgy értesült, a gyermek nem emberölés áldozata lett, hanem egy betegség következtében veszthette életét.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A portál úgy tudja, a 2,5 éves gyermek egy fulladásos betegség következtében veszthette életét, saját otthonában, melyet a rendőrség közleménye is alátámaszthat, miután február 9-én azt írták:

“A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, jelenleg ismeretlen tettessel szemben”.

Mindez arra utalhat, hogy a gyermek beteg volt, azonban nem került sor szakszerű ellátására, annak ellenére, hogy nagy valószínűséggel orvosra lett volna szüksége. A portállal egy csepregi édesanya megosztotta, tudomása szerint már korábban is értesítették a gyámügyet az ötgyermekes család három óvodába járó gyermeke kapcsán, azonban azt nem tudta megmondani, hogy mi lett a következménye.

Az elhunyt gyermek édesanyja jelenleg hatodik gyermekével várandós, az apa pedig a kisfiú halála után önkezével akart véget vetni életének, ezért jelenleg is kórházban ápolják. A család négy gyermeke jelenleg a gyámhatóság felügyelete alatt van, az elhunyt kisfiú temetésének költségeit pedig Csepreg Város Önkormányzata vállalta át.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.