18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Csepregi tragédia: sem az apát, sem az anyát nem gyanúsítják jelenleg

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. február 10. - 07:19

Egyelőre sem az apát, sem az anyát nem gyanúsítják az ügyben, jelenleg sok a kérdés a két és féléves kisfiú halála körül.

A nyomozás már zajlik a kisgyermek halálának ügyében, akit már nem lehetett megmenteni. A Blikk a cikkében arról ír, hogy rendőrség szerint idegenkezűség történt, de a végleges választ csak a boncolás adhatja meg.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Kiderült, hogy miután a három műszakban dolgozó férj észlelte gyermeke halálát, öngyilkosságot kísérelt meg. Az édesapa az éjszakai műszakjából tért haza, majd pár órával később már jött is a mentő, később egyre több hatósági jármű tűnt fel.

„A nyitott ablakon ekkor kihallatszott, amint egy nő kétségbeesetten kiabál valakinek, hogy ne csináld, ne csináld ezt! Azt gondoljuk, akkor történhetett valami odabent. Utólag hallottuk, hogy az édesapa öngyilkos akart lenni” – idézte a Blikk Tóbiás Róbertet, aki a munkatársával a közvetlen szomszédos ház tetőszerkezetén kedden kezdték meg a felújítási munkálatokat.

Egyelőre nem tudni, hogy mi történt pontosan, semmi sem zárható ki, de a férfit úgy ismerték meg, aki nagyon büszke volt a gyerekeire, mindene volt a család, és a párja már a hatodik gyerekükkel várandós.

„Persze, nagyon sokat dolgozott, és lehet, hogy hajnalban hazatérve, a fáradtság miatt valami olyat tett, amivel árthatott a kisfiának” – mondta Velladics Imre, aki szemközt lakik a tragédia helyszínével.

Jelen állás szerint egyik szülőt sem hallgatták ki gyanúsítottként, a nyomozás jelenleg is tart. A szomszédok arra is rávilágítottak, hogy nem ez az első gyermektragédia az utcában, ahol közel 10 évvel ezelőtt egy férfi elvágta két gyermeke torkát, majd magával is végzett.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.