Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Két celebet is megrázott az áram (videó)

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Jázmin és Ádám közös feladatra mentek, hogy pénzt gyűjtsenek, de ez távolról sem ment olyan könnyen, még ha a kaland nem is tűnt olyan bonyolultnak.

Jázmin és Ádám egy párba kerültek, rajtuk múlt, hogy vigyenek valamit a táborba, miután pénzt gyűjtöttek. A pénzt azonban nem adják könnyen a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában, és akkor nagyon finoman fogalmaztunk.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Egy igen érdekes feladatot kellett teljesíteniük, miközben minden egyes hibás döntésért megrázta őket az áram. Miután megtapasztalták, milyen fájdalom éri őket, még inkább arra ösztökélték magukat, hogy ne hibázzanak.

Jázmin kapta meg a lehetőséget arra, hogy a fa tetejéről instruálja Ádámot, akinek le-fel kellett húzogatnia őt. Ez volt a kisebbik gond, a nagyobbik az volt, hogy Jázmin utasítása sokszor nem volt egyértelmű.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani közben nagyon jól szórakozott, de igyekeztek segíteni is. Nem egy humoros jelenet kerekedett belőle, majd jöttek az áramütések, és az ordítások, hiszen ez nem a kellemesebb dolog.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2