Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Horrorjelenet egy budapesti telephelyen: így gázolta el a munkást (videó)

Fotó: YouTube/Police Hungary
not image

Takács Petra

2022. január 14. - 06:48

Mintha csak egy akciófilmet látnánk a felvételeken, de ez távol áll attól, mert ez a valóság, valóban megtörtént, nem sokkal később elfogták a gyanúsított személyt.

A rendőrségi beszámoló szerint január 7-én 12 óra 20 perckor egy autó hajtott be az egyik XVIII. kerületi telephelyre. Mindezt lopási szándékkal tette, és miután észrevették, úgy menekült el az autóban ülve, hogy közben az egyik ott dolgozót elsodorta.

A telephely munkatársa élete kockáztatásával próbálta megállítani az autóst, majd leesett a motorháztetőről, de csak könnyű sérülést szenvedett. A gyanúsított személy segítségnyújtás nélkül hajtott el, nem sokkal később, január 10-én a rendőrség megtalálta az autót és a feltételezett elkövetőt elfogták a lakcímén.

Levegőben magyar rendőrségi drón: úgy mentek át a piroson, mint más a zöldön (videó)

„A 21 éves K. Miklóst közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. Kiderült, hogy a férfinak sosem volt jogosítványa, és a járművezetéstől is eltiltották; ezek miatt felelősségét külön eljárásban vizsgálják, továbbá a lopás körülményeinek tisztázása is folyamatban van.” – írja a rendőrség.