Dollár
429,28 Ft
Euró
425,17 Ft
Font
486,38 Ft
Bitcoin
20,069 $

Egy egészen megható apák napi fotó Bruce Willisről

Fotó: Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
not image

Takács Petra

2022. június 20. - 16:57

Nagyon keveset tudni a legendás színész állapotáról, de időről időre kaphatunk róla pár olyan fotót, amiket eddig nemigazán láthatott a közönség.

Mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült, hogy Bruce Willis 67 évesen visszavonul. Mindig is remekül tartotta magát, ember nem mondaná meg róla, hogy az akciósztár, aki 1978 óta volt aktív, már lassan 70 éves.

Soron kívül Hatalmas bejelentés: Schobert Lara csatlakozik a Sztárban Sztár leszek! csapatához

Valahogy rá kevésbé hatott az idő, és ez lehetővé tette, hogy ontsa magából a jó filmeket. Az utóbbi időben azonban ez elmaradt, sok kritikát kapott, majd kiderült, hogy mindez nem volt véletlen.

A betegsége miatt kénytelen volt visszavonulni, és jelenleg sem tudni sokat az állapotáról. Sokan szeretnék tudni a teljes igazságot, de ez már magánügy, akkor is, ha Willis sokat köszönhet a rajongóinak.

Szerelmes csók Messi és a párja között, nagy a szerelem

Demi Moore volt férje, akivel 1987 és 2000 között volt házas, 2009 óta Emma Heming mellett éli az életét. Az ötgyermekes édesapa nagyon boldognak tűnt, ám pillanatnyilag valóban nem tudni, hogyan érzi magát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.