Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

További Hírek

Mint mondta, igazán hálás, hogy nap mint nap érezheti édesapja szeretetét, emellett szeretnének másoknak is segíteni.

Bruce Willis után új korszak kezdődik a Hell Energy-nél, ami szintén izgalmas és látványos.

Mindig öröm látni Bruce Willist, aki nem adja fel a harcot, és a betegsége ellenére is igyekszik vidám lenni.

Bruce Willis visszavonultan éli az életét, de a családja mindent megtesz azért, hogy ez az élet a lehető legteljesebb legyen számára.

Senki nem számíthatott arról, hogy a betegséggel küzdő Bruce Willist láthatjuk még ilyen körülmények között, de a család úgy döntött, megosztja róla a videót.

A család hivatalos közleményt adott ki a világsztár állapotáról, aki demenciában szenved, emiatt egy ideje nem lép a nyilvánosság elé, de a családtagok folyamatosan vele vannak.

A rendező különösen kedveli a legendás színészt, most pedig korábban nem hallott részleteket osztott meg a Hatodik érzék sztárjáról.

A Bruce Willis főszereplésével készült film sokakat megoszt a tekintetben, hogy vajon egy hagyományos akciófilmről, vagy pedig egy izgalomban bővelkedő karácsonyi filmről van-e szó.

Eddig nem látott felvételek a visszavonult Bruce Willistől, aki láthatóan boldog a családja körében, és mindent megadnak neki, amire csak szüksége van.

Időről időre kaphatunk néhány családi felvételt a visszavonult világsztárról, akinek szinte semmit nem tudni az állapotáról.