Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

121 próbaidős őrmesterrel bővült a rendőrségi állomány

TÉMÁK:
#Rendőrség
Budapest, 2023. január 10. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára beszédet mond az Észak-Macedóniába induló 80. magyar rendõri kontingens búcsúztatásán a Készenléti Rendõrség budapesti központjában 2023. január 10-én. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Négy hazai intézményben is esküt tettek az ország leendő rendőrei.

A Magyar Rendőrség beszámolója alapján az őrmesterekre további képzések várnak, februárban viszont már el is indul az újabb képzési turnus, így az állomány további bővülésére lehet számítani.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

„Hazánk négy rendőrképző intézményében tettek ünnepélyes esküt a közbiztonsági járőrképzés résztvevői: a Körmendi és a Miskolci Rendvédelmi Technikumban, illetve a Rendőrképző Akadémia adyligeti és szegedi járőrképző tagozatán.”

„Ez azt is jelenti, hogy ezen a héten 121 próbaidős őrmesterrel bővült a Magyar Rendőrség állománya. Még nyolc tanulmányokkal és kihívásokkal teli hónap vár rájuk. Február 13-án pedig már indulnak is az újabb, tíz hónapos képzések.”

„Fényképeink a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendezvényen készültek, ahol Bagi István ezredes, a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója volt az elöljáró” – írta közösségi oldalán a Magyar Rendőrség.