Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Bombariadó van érvényben az egyik brit repülőtéren, a rendőrség lezárta a területet

Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
not image

Borbély Fanni

2021. december 19. - 18:13

A bombariadó miatt rengeteg utas ragadt a Gatwick repülőtér kifutópályáján, miután kiérkeztek a helyszínre a rendőrök, és körülvették a területet.

A brit Gatwick repülőtéren bombariadót fújtak, majd fegyveres rendőrök érkeztek ki a helyszínre, ezt követően pedig minden utas csomagját átvizsgálták, a legfrissebb jelentések szerint azonban az öt órán át tartó vizsgálat során végül nem találtak semmi gyanúsat.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A hatóságok szerint a bombariadó hamis lehetett, mivel a riasztás a Turkish Airlines 9:20-kor landolt járatát érintette, azonban a csomagok átvizsgálása során nem találtak semmiféle bombára utaló nyomot vagy bizonyítékot. A rendőrség később közölte, a bejelentés nem volt valós, és nem volt semmiféle bombafenyegetés, ezért az utasok is folytathatják útjukat.

A repülőtérre egyébként a különleges erők is kivonultak a fegyveres rendőrökkel együtt, az utasok elmondása szerint pedig minden rendben ment, habár a csomagok átvizsgálása öt órán át tartott, végül mindenki folytathatta útját, ugyanis kiderült, hogy nem állt fenn a bombafenyegetés veszélye, azonban egyelőre nem tudni, hogy ki állhatott a hamis bejelentés mögött – írja az AirLive.