Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Az őrület határán: Nicole Scherzinger szexis mozdulatai a parton (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha létezik tökéletes test ebben a formában, akkor sok férfi gondolhat valami hasonlóra, őrületesen jól néz ki az énekesnő.

Miután a közösségi média úgy szövi át az életünket, mint a bennünk dolgozó DNS, sokszor azt érezzük, hogy a Matrix részei vagyunk. Néha az emberek nem is tudják megkülönböztetni a valóságot a virtuális tértél, és ez természetessé vált,

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Rengetegen élik úgy az életüket, hogy gyakorlatilag képtelenek kiszakadni ebből a virtuális térből, ami már káros. Mindenki saját maga dönti el, hogy mennyi időt szán erre, és a legtöbb „függő” még csak nem is tudja magáról, hogy az.

Jobb ezt úgy kezelni, mint valami extrát, ahol jól érezhetjük magunkat, érdekes dolgokat láthatunk, és nem utolsó sorban akár világsztárokkal is beszélgethetünk, mert időről időre reagálnak a kommentekre.

Exatlon Hungary All Stars: több néző már most leírta Szente Grétit

Nehéz lenne TOP-10-es listát készíteni, de ha bennünket kérdeztek, Nicole Scherzinger biztosan ott lenne ezen a bizonyos listán. Ékes bizonyítéka annak, hogy nemcsak a húszas és a harmincas éveiben nézhet ki jól egy nő.

Lapozó: 1 2