Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Mazsinak élő adásban lábadtak könnybe a szemei, még mindig vannak pánikrohamai

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. július 27. - 07:32

Berki Mazsi szerda reggel az RTL Klub reggeli műsorában, a Reggeliben adott interjút, ami igencsak érzelmesre sikeredett.

Mazsi a Reggelinek adott interjújának elején elismerte, nincs még túl a történéseken, és úgy érzi, a gyász időszaka még bőven tart. Hangsúlyozta, talán ezt az egészet majd egy nap az idő fogja körbenőni, de ezt még ő sem tudja. „De ez egy végtelen történet, sajnos. ”

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

Aki segít Mazsinak ebben a helyzetben, azt mondja, jó úton van, bár a gyászidőszak, maga a feldolgozás akár 3 évig is eltarthat. „Hullámzom, az érzések előtörnek bennem, néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon-nagyon jól kezelem.”

Mazsi számára nincs opció, hogy elengedje magát, elsősorban a lánya miatt, akinél a legfontosabb az életében. „Ő az, aki életben tart, ő az, aki erőt ad, akiért van miért felkelnem, van miért küzdenem, és ő minden.”

Így keni kenyérre Gyuricza Dóri a munkamániás Rácz Jenőt

Elismeri, van olyan pillanat, amikor összetörik, de igyekszik a lehető legerősebb maradni. Nagyon sok olyan ember van az életében, akik valóban mögötte állnak, kezdve Krisztián barátaival, a gyerekkori barátokkal, az anyósa, a család, és így tovább.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.