Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Berki egy nagyobb összeget tarthatott az édesapjánál, ismét szóba került Mazsi

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb érdekes hírek láttak napvilágot Berki Krisztián halálát követően, most épp olyan milliókról lehet szó, amikről kevesen tudhattak.

Berki Krisztián halálának pontos oka továbbra sem ismert, mivel az özvegy, Berki Mazsi egyelőre nem hozta nyilvánosságra, mi is történhetett azon az estén. Lehetséges, ez már örökre így marad, de talán nagyobb esély van arra, hogy egy nap mindenre fény derül.

A Blikk úgy tudja, hogy Krisztián jelentős mértékű adósságot hagyott maga után, amit Mazsi, illetve a gyászoló édesapa, Ferenc kezdtek el felgöngyölíteni. A lap tudomása szerint már nincs szó szorult helyzetről, mert a Fradi egykori vezetője az édesapjánál tartotta vagyona egy részét.

„Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott.” – árulta el Krisztián édesanyja a Blikknek.

Júlia elmondása szerint erről Mazsi is tudott, de nem férhetett hozzá a pénzhez. „Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda.” Ezt követően Krisztián édesapja a kezébe vette a dolgokat, és minden számlát rendezett.

Krisztián édesanyja azt mondja, az egyetlen adósság, ami maradt, az egy banki hitel, amit Krisztián és Mazsi együtt vettek fel. Ezt pedig ezek után az özvegynek kell törlesztenie, de a pontos összeg nem ismert, nem tudni, hány millió forintról van szó.

Még több bulvár: Felülnézetből a tökéletes testű Koroknyai Virág bikiniben