Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kiderült, mennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián Hódi Pamelának

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Krisztián egy nagyobb összeggel tartozik volt párjának, Hódi Pamelának, aki másfél év után nyert a bíróságon.

Noha már évek óta nincs együtt a sztárpár, időről időre beszélniük kell egymással közös gyermekük miatt. Miután sokáig nem tudtak megállapodni abban, hogy kislányuk mikor, hol és mennyi időt töltsön, bíróságra mentek.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A Blikk beszámolója szerint Pamela peren kívül próbált megoldást találni erre a kérdésre, és 2020-ban sikerült megegyezni Natasa Zselyke elhelyezéséről, de mielőtt ezt a bíróság érvényesíthette volna, Berki váratlan kihátrált.

A lap megtudta, hogy pont került az ügy végére, amit nem cáfolt Pamela, és a Blikk kérdésére elmondta, nem akart bíróságra menni. „Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, minthogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye”

Horváth Gréta szenzációsan néz ki, valaki nagyon szerencsés lesz mellette

Pamela most boldog és nyugodt, hogy a bíróság mondja ki, milyen kötelezettségei vannak a szülőknek, illetve mik a szabályok. Az elmúlt másfél év lelkileg és anyagilag sem volt számára egyszerű, így örül, hogy ez most lezárult, mert elmondása szerint rengeteg konfliktus adódott abból, hogy a másik fél nem tartotta magát a korábban megbeszéltekhez.

Lapozó: 1 2