Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Mióta itt jártál:

Bérgyilkos áldozata lehetett egy brit férfi Jamaikán

TÉMÁK:
#18 #nyomozás
Fotó: Unsplash/Rock Staar
Dél-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A helyi rendőrség közlése szerint 33 éves Sean Patterson egy bérgyilkos áldozata lett.

A Guardian számolt be arról, hogy egy brit férfit a héten agyonlőttek Jamaikában, a helyi rendőrség pedig most megosztotta, úgy vélik, a férfi egy, az Egyesült Királyságban megrendelt gyilkosság áldozata volt. A 33 éves Sean Pattersont, aki Nyugat-Londonban dolgozott személyi edzőként, hétfőn délben holtan találták a fején és a felsőtestén ejtett lőtt sebekkel.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Fitz Bailey, a jamaikai csendőrség helyettes rendőrkapitánya a gyilkosság kapcsán egy közleményben osztotta meg, hogy egy férfit letartóztattak a brit állampolgár halála ügyében, a helyi média beszámolói szerint pedig egy 34 éves férfit vettek őrizetbe a hatóságok.

A rendőrség megosztotta, Patterson december 29-én érkezett az országba a Virgin Atlantic járatán egy másik londoni férfival, akivel három napot töltöttek egy apartmanban, majd ezt követően öt éjszakára foglaltak szállást egy St James-i Bogue Hillben található villában.

A nyomozás szerint a két férfi részt vett egy koncerten, majd egy harmadik férfival találkoztak Kingstonban: mindhárom férfi a villában tartózkodott, ám külön szobában aludtak, a jelentések szerint pedig másnap, január 2-án Pattersont lelőtték, s bár kórházba szállították, már nem tudták újraéleszteni.

A rendőrség közlése szerint nincs bizonyíték arra, hogy Pattersont egy rablótámadás következtében lőtték volna le, ugyanis semmi sem hiányzott szobájából. A brit külügyminisztérium eközben bejelentette, felvették a kapcsolatot az elhunyt férfi családjával, valamint a helyi hatóságokkal.