Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

A Batman rendezője elárult pár részletet egy törölt jelenetről

TÉMÁK:
#batman
A Warner Bros. Pictures felvétele Robert Pattinson brit színészrõl (j) és Zoë Kravitz amerikai színésznõrõl a Batman (The Batman) címû film egyik jelenetében. Az új Batman-filmet 2022. március 4-én mutatják be a brit mozik. MTI/AP/Warner Bros. Pictures/Jonathan Olley
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Matt Reeves, a Batman rendezője most elárult pár részletet egy bizonyos törölt jelentről, melyben egy meglepetés-karakter szerepelt volna.

A Batman már a megjelenéskor letarolta a mozikat, hihetetlen bevételt generálva a mozikban, és olyan karaktereket is behozott a DC-univerzumba, melyeket eddig nem láthattunk köztük (spoiler) az Eternals sztárját, Barry Keoghan Jokerét. A rendező pedig most megosztott pár részletet egy törölt jelenetről, melyben Robert Pattinson Batmanje, és Barry Keoghan Jokere bukkant fel.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

“A filmben Rébusz különböző üzeneteket hagy Batmannek, ami eléggé idegesítő számára, így végül Batman úgy határoz, hogy egy profilt készít a gyilkosról. Ezért elmegy Arkham City-be, ahol találkozik egy másik gonosszal is, akivel nyilvánvalóan már volt tapasztalata. Valószínűleg volt is valami köze ahhoz, hogy végül odakerült”.

Reeves azt is megerősítette, hogy a jelenet, mely Batman és Joker találkozását mutatja be, masszív ihletet merített a Hannibal Lecter, Az embervadász, valamint A bárányok hallgatnak című filmekből, a rendező pedig néhány párbeszédet is megosztott az ominózus jelenetből.

“Joker azt mondja: ‘Mindjárt itt az évfordulónk, nem igaz?’, ezt követően pedig jóformán beleláthatunk Batman elméjébe, és átélhetjük, ahogy megpróbálja megérteni, hogy mégis miért írogat neki ez az ember, majd Joker azt kérdi: ‘Hogy érted, hogy ti ketten egyformák vagytok?'”.

A rendező elismerően nyilatkozott Barry Keoghan alakításáról Jokerként, és úgy fogalmazott, “Barry és Rob gyönyörűen megcsinálták ezt a jelenetet”. Keoghan Jokerével kapcsolatban pedig azt mondta, “Barry egy csodálatos színész”, és elárulta, hogy a forgatókönyvet már akkor elkezdte írni, amikor még nem jött ki Joaquin Phoenix Joker című filmje, ezért egy egészen más karakterré vált Joker a legújabb Batman-filmben.

(MovieWeb)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja